Wat is de Niet-goed-geld-terug garantie?

Met de Niet-goed-geld-terug garantie kunt u onze INDEXaandelen nieuwsbrief 7 dagen gratis uitproberen. Bent u niet tevreden, betalen wij u het volledige abonnementsgeld terug.

Als u daaraan twijfelt, kunt u de betaling doen middels de SEPA bankmachtiging. Dat geeft u namelijk het recht het bedrag van de abonnementskosten kosteloos door uw bank te laten storneren. Je koopt dus nooit een kat in de zak, omdat je zelf het abonnementsgeld kan laten storneren.  

Ook na de proefperiode is een niet-goed-geld-terug garantie van kracht. Wanneer je niet langer abonnee wenst te blijven op de nieuwsbrief INDEXaandelen, stuur dan een berichtje naar onze klantenservice. Indien gewenst, betalen wij je dan het ongebruikte abonnementsgeld terug.

Indexbeleggen = succesvol beleggen voor iedereen. Ontdek het zelf.

Het succes achter het Indexbeleggen is dat actieve beleggingsfondsen zelden in staat zijn om de index te verslaan, zeker niet wanneer hier ook nog eens de hoge kosten van het beheer moeten worden afgetrokken. Met Indexbeleggen volg je heel eenvoudig een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en niet onbelangrijk, vele malen betere beleggingsresultaten oplevert dan zijn actieve concurrent. Het is dan ook niet voor niets dat Indexbeleggen zo populair is!

Lees meer >