Over ons

Wat?

INDEXaandelen.nl is een financiële nieuwsbrief voor beleggers met een duidelijke focus op Exchange Traded Funds (ETF's). Indexbeleggen betekent in feite niets anders dan het volgen van een bepaalde index. Het volgen van een index ofwel het beleggen in ETF's wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze manier van beleggen is namelijk zo eenvoudig dat zelfs mensen die niet van beleggen houden er hele mooie beleggingsresultaten mee behalen. Want het allermooist aan Indexbeleggen is dat het doorgaans betere rendementen oplevert dan traditioneel beleggen.

Vrijwel iedereen is dan ook van mening dat ETF's in elke beleggingsportefeuille horen, als is het maar voor een deel van de portefeuille.

Waarom?

INDEXaandelen.nl zorgt ervoor dat je niet verdwaald in het ETF landschap. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 6.600 beursgenoteerde trackers met in totaal 3,5 biljoen dollar onder beheer, blijkt uit cijfers van ETFGI. Al deze ETF's spelen in op diverse trends, focussen zich op bepaalde strategieën, hanteren bepaalde selectiemethoden of houden er diverse beleggingsfilosofieën op na. Wij pluizen de ETF's voor je uit en laten je op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien hoe elke belegger kan profiteren van alle beleggingsvoordelen die het Indexbeleggen biedt.

Wie?

INDEXaandelen.nl valt onder de paraplu van Uitgeverij BeleggersPlaats. Kort gezegd een uitgeverij van diverse financiële nieuwsbrieven, zoals DividendRadar, The Dividend Factory, PensioenDividend, GroeiDividend maar ook de nieuwsbrieven van SlimmeAandelen en SlimmerGrondstofAandelen.

Uitgeverij BeleggersPlaats informeert beleggers op regelmatige basis over bepaalde beleggingsvormen. Je kan je abonneren op onze nieuwsbrieven, net zoals je een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant, vakblad of tijdschrift. Het grote verschil is het ontbreken van een papieren exemplaar dat via de post bij je op de deurmat valt. Met een abonnement op INDEXaandelen ontvang je 11x per jaar een digitale nieuwsbrief en heb je 24-uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot de speciale informatieve secties van onze website. 

Waar?

INDEXaandelen.nl is een handelsnaam van MegMep BV en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 22064137.

MegMep BV is gevestigd aan de Janseniuslaan 64-A, 4561 NN te Hulst, Nederland.
Tel.: + 31 (0) 114 - 315 345

e-mail INDEXaandelen@BeleggersPlaats.nl
website www.INDEXaandelen.nl

 

 

Indexbeleggen = succesvol beleggen voor iedereen. Ontdek het zelf.

Het succes achter het Indexbeleggen is dat actieve beleggingsfondsen zelden in staat zijn om de index te verslaan, zeker niet wanneer hier ook nog eens de hoge kosten van het beheer moeten worden afgetrokken. Met Indexbeleggen volg je heel eenvoudig een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en niet onbelangrijk, vele malen betere beleggingsresultaten oplevert dan zijn actieve concurrent. Het is dan ook niet voor niets dat Indexbeleggen zo populair is!

Lees meer >