ETF's uit de portfolio van INDEXaandelen zijn onvindbaar bij mijn bank of broker.

Alle gegevens over onze aandelen zoals volledige naam, beurs, tickersymbool en ISIN-code vind je in de portfolio. Met bovenvermelde gegevens zou het mogelijk moeten zijn om het aandeel bij uw eigen bank of broker te kunnen vinden. Indien u, uw bank of uw broker het betreffende aandeel niet kunnen vinden, adviseren wij u de volgende stappen te ondernemen.

  • Bankiert u bij Binck, voer de ISIN-code of het tickersymbool in in het vakje “Naar fondsen zoeken” op de website van Binck. Klik vervolgens op “Zoeken” en het betreffende aandeel verschijnt direct op uw scherm.
  • Bankiert u bij Alex, ga dan naar het tabje “Order” en kies helemaal onderaan voor “Zoek een fonds”. Wijzig “Beurs” in “Alle beurzen” en voer de ISIN-code onderaan in. Klik vervolgens op “Zoeken” en het betreffende aandeel verschijnt direct op uw scherm.

Wanneer je bij een andere bank of broker bankiert en het lukt niet de aandelen van je keuze te vinden, neem dan contact op met de helpdesk of de klantenservice van je bank of broker. Zij kunnen je ongetwijfeld verder helpen.

 

Indexbeleggen = succesvol beleggen voor iedereen. Ontdek het zelf.

Het succes achter het Indexbeleggen is dat actieve beleggingsfondsen zelden in staat zijn om de index te verslaan, zeker niet wanneer hier ook nog eens de hoge kosten van het beheer moeten worden afgetrokken. Met Indexbeleggen volg je heel eenvoudig een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en niet onbelangrijk, vele malen betere beleggingsresultaten oplevert dan zijn actieve concurrent. Het is dan ook niet voor niets dat Indexbeleggen zo populair is!

Lees meer >