Ik kan niet inloggen

• Controleer nogmaals of je de login-gegevens goed hebt ingetypt. Controleer of de ‘Caps Lock’ wellicht aanstaat. Deze toets zit meestal links op het toetsenbord. Als deze aanstaat, worden alle letters automatisch als hoofdletter getypt. Let op: het wachtwoord is hoofdletter gevoelig.
  • Sommige browsers en/of besturingssystemen hanteren ‘Automatisch invullen’. Hierdoor worden eerder ingevulde veldwaarden onthouden en automatisch ingevuld als er teruggekeerd wordt naar webpagina. Als er dan een foutief ingevoerd wachtwoord en/of e-mailadres is onthouden, wordt dit weer automatisch ingevuld. Kijk daarom, als 'Automatisch invullen' aanstaat, goed of het automatisch ingevulde e-mailadres klopt en vul voor de zekerheid het wachtwoord nogmaals met de hand in.
  • Indien dat niet lukt, kunt je het gratis programma Mozilla Firefox downloaden. Zie http://www.mozilla.com/nl/. Nadat u dit programma geïnstalleerd hebt, probeer dan opnieuw in te loggen.
  • Probeer eens in te loggen op een andere PC. Wellicht dat er een instelling op je eigen PC niet goed staat.

Wat als je wel kan inloggen op een andere PC, maar niet op die van jezelf?
Dit probleem ligt meestal aan de instelling van de computer. Het kan zijn dat uw browser geen cookies toelaat. Hoe controleert je dat en hoe zorgt je ervoor dat uw browser wel cookies toelaat?

U heeft Internet Explorer:

• Klik in het menu op Extra, Internet-opties;
  • Klik op het tabblad 'Privacy';
  • Zorg ervoor dat de balk links in het midden staat zodat er 'Normaal' naast verschijnt;
  • Klik vervolgens op OK en start de browser opnieuw;
  • Probeer nu in te loggen op de website.

U heeft Firefox:

• Klik in het menu op Extra, Opties;
  • Klik op het tabblad 'Cookies';
  • Zorg ervoor dat 'Websites toestaan om cookies te plaatsen' aangevinkt is;
  • Klik op de knop 'OK';
  • Herstart voor de zekerheid Firefox en probeer opnieuw in te loggen.

Indexbeleggen = succesvol beleggen voor iedereen. Ontdek het zelf.

Het succes achter het Indexbeleggen is dat actieve beleggingsfondsen zelden in staat zijn om de index te verslaan, zeker niet wanneer hier ook nog eens de hoge kosten van het beheer moeten worden afgetrokken. Met Indexbeleggen volg je heel eenvoudig een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en niet onbelangrijk, vele malen betere beleggingsresultaten oplevert dan zijn actieve concurrent. Het is dan ook niet voor niets dat Indexbeleggen zo populair is!

Lees meer >